Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم روز یکشنبه در دیدار با مدیران، مسئولان و معاونین پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش استان با بیان اینکه معلمان تربیتی و پرورشی حکم پدر را بر دانش آموزان دارند، افزود: باید با هم افزایی تشکل های فعال در آموزش و پرورش و ارتقای سطح همکاری های بین بخشی، شاهد توجه بیشتر به مسائل تربیتی و پرورشی دانش آموزان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه  بعد از مادر، معلم و مربی نقش بسیار موثری در تربیت و سازندگی روحی بچه ها دارند، اظار داشت: بر همین اساس مربیان تربیتی کودکانی تحویل جامعه می دهند که از اخلاق و شخصیت اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارند.

آل هاشم با تاکید بر اهمیت معاونت پرورشی در نظام آموزشی، تربیت را مقدم بر تعلیم دانست و ادامه داد: هدایت دانش آموزان به راه راست و نجات از ظلمت اساس کار معلمی است و از نگاه امام راحل معلمان شبیه انبیا هستند و انسان در حیات معنوی خود بیش از هرکس از معلم و مربی خود تأثیر می پذیرد.

وی معلمان را شریک خوبی ها و بدی های دانش آموزان برشمرد و گفت: با توجه به نقش آفرینی معلمان در تربیت دانش آموزان، باید فعالان حوزه امور تربیتی و پرورشی از افراد متخصص و متعهد باشند تا امر قرآن مبنی بر تقدم تربیت بر تعلیم مورد توجه قرار گرفته و عملی شود.

آل هاشم به تأثیرات آموزش مجازی بر مسایل تربیتی دانش آموزان اشاره کرد و با بیان اینکه با شیوع کرونا و تداوم آموزش های غیرحضوری مدارس، مسائل پرورشی در اولویت های بعدی قرار گرفته است، یادآور شد: در چنین شرایطی معلمان نمی توانند به شکل صحیح و اساسی در موضوعات تربیتی و پرورشی ایفای نقش کنند.

به گزارش ایرنا، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز در این دیدار ، گفت: هم اکنون تعداد 3200  نفر در حوزه پرورشی آموزش و پرورش در استان فعالیت دارند و با توجه به تحصیل ۷۵۰ هزار دانش آموز در استان، ۵۰ دارالقران به ۲۳۰ هزار نفر در بخش های مختلف قرآنی خدمات ارائه می دهند.

جعفر پاشایی افزود: در نهضت نمازخانه سازی نیز در حال حاضر تعداد ۱۶۰ هزار نمازخانه ساخته شده است و ۲۲ باب نمازخانه نیز در حال تکمیل است و تفاهم نامه ۲۵ باب نمازخانه نیز آماده شده است.

پاشایی با اشاره به فعالیت های معاونت پرورشی در جهت ارتقای موضوعات پرورشی، اظهار داشت: اعزام مبلغان به مدارس، فعالیت های تشکل های درون سازمانی مثل سازمان بسیج فرهنگیان و دانش آموزی که با اعزام سالانه ۲۵هزار نفر در قالب راهیان نور، اقداماتی برای گام دوم انقلاب، کمک های مؤمنانه بخشی از این اقدامات است که آذربایجان شرقی را در سطح کشور به یکی از حوزه های پیشتاز تبدیل کرده است.

وی گفت: آموزش و پرورش استان با ۵۲ کانون فرهنگی و تربیتی و ۴۰ مرکز مشاوره در راستای شناسایی آسیب های اجتماعی دانش آموزان تلاش می کند.

برچسب‌ها معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش آذربایجان شرقی سید محمدعلی آل هاشم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش آذربایجان شرقی معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش آذربایجان شرقی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۳۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش

طی حکمی از سوی  وزیر آموزش و پرورش، محمد خانی به عنوان مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی منصوب شد که در متن این حکم وی آمده است: «نظر به تعهد، تجارب و شایستگی جناب‌عالی نسبت به سطوح مختلف ماموریت‌ها و رسالت‌های تربیتی وزارت آموزش و پرورش به عنوان مدیر کل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود ضمن در نظر داشتن منویات رهبر معظم انقلاب، مفاد بیانیه گام دوم، شرح وظایف اداره کل و اسناد تحولی آموزش و پرورش در پیگیری مواد ذیل با رویکرد تحولی اهتمام و جدیت ویژه داشته باشید:

ـ بسیج خیل عظیم جوان و نوجوان فعال در قالب گروه‌ها و تشکل‌های جهادی و انقلابی به منظور جلوگیری از ایجاد، رواج و شیوع آسیبهای اخلاقی و اجتماعی در میان آنها

ـ برنامه‌ریزی و تلاش موثر فرهنگی و تربیتی در راستای شناسایی و زدودن عوامل مظاهر و ظواهر آسیب‌های اجتماعی داخل مدارس

ـ برنامه ریزی و تلاش موثر فرهنگی و تربیتی در راستای تبیین مصالح بنیادین کشور و نظام جمهوری اسلامی و ابعاد و شاخص‌های آن در مقایسه با نظام سلطه و جبهه دوست و دشمن برای دانش آموزان به منظور ایجاد مصونیت فکری در آنها و خنثی نمودن تبلیغات دروغین و گمراه کننده دشمنان

ـ تدوین برنامه‌های سالانه مبتنی بر عملکرد نظارت و ارزیابی جامع و سیستمی بر برنامه‌ها با رویکرد تضمین کیفیت در جهت تحقق برنامه‌های توسعه و اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

ـ برنامه‌ریزی برای بهسازی و بهره برداری حداکثری از فضاهای پرورشی اردوگاه‌ها و کانون‌های فرهنگی و تربیتی بر اساس اهداف تربیتی سند تحول بنیادین

ـ برنامه‌ریزی به منظور ایجاد سکوهای شناسایی، رشد و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان از طریق فراگیری فعالیت‌های پویا و با نشاط تربیتی، فرهنگی و هنری با رویکرد دینی و انقلابی با حضور کلیه ارکان تربیتی و بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در برنامه درسی و استفاده از ظرفیت مراکز رشد و فناوریهای نوین در طراحی برنامه‌های فرهنگی، هنری، اردویی به منظور پوشش حداکثری دانش آموزان

ـ تدوین شاخص‌های ارزیابی کیفی و اجرای طرح سنجش اثر بخشی فعالیت‌ها و برنامه‌ها و ارزیابی کیفی آن‌ها

ـ شناسایی و برقراری ارتباط مستمر و موثر با واحدهای متناظر استانی و نهادهای فرهنگی دولتی و بخش خصوصی در طراحی، تدوین و اجرای برنامه‌های مشترک استانی، منطقه‌ای و متمرکز و استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود

ـ شناسایی و به کارگیری نیروهای کیفی و مناسب برای فضاهای پرورشی در سراسر کشور و ارتقا و اعتلای مستمر منابع و تجهیزات این فضاها متناسب با ماموریت‌ها و وظایف

امید است با توکل و استعانت از پیشگاه خداوند متعال، پیروی از منویات و مطالبات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و پیگیری سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی اینجانب با رعایت اصول «عدالت محوری»، «انقلابی گری»، «مردم داری»، «پاک دستی»، «فساد ستیزی» و قانون مداری دولت مردمی موفق و موید باشید توفیق روز افزون جناب عالی را در انجام وظایف محول از خداوند متعال مسئلت دارم».

گفتنی است حجت الاسلام خانی متولد سال ۱۳۶۳ و علاوه بر تحصیلات حوزوی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد کلام از دانشگاه تهران و دانشجوی دکتری حکمت هنر است.

در سوابق اجرایی و علمی وی می‌توان به معاونت اداره کل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش، مدیریت هنرستان صدا و سیما،‌ همکاری با اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان، معاونت پرورشی مدارس مختلف تهران، تدریس در دانشگاه و در مجموع ۱۴ سال کار آموزشی و تربیتی اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • انتصاب مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • تجلیل از معلمان نمونه آموزش و پرورش در تبریز
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم